What is whatsapp web? How to use Whatsapp web and full information about whatsapp web? - TechWap

Latest

What is whatsapp web? How to use Whatsapp web and full information about whatsapp web?

What is whatsapp web? How to use Whatsapp web and full information about whatsapp web?  Nowadays WhatsApp is the most popular social messaging application and widely used worldwide. Whatsapp is the most downloaded application also. Whatsapp has a big amount of daily active users worldwide. But still, whatsapp is mostly using in mobile and many of our friends want to use this on their pc and laptop also. So whatsapp introduced the whatsapp web to use whatsapp on pc and laptop also. Here we discuss the whatsapp web that What is whatsapp web? How to use Whatsapp web and full information about whatsapp web?

What is whatsapp web? 

Whatsapp web is a web version of whatsapp with this website you can use your whatsapp on your Pc and laptop without installing whatsapp on their pc. This is works on any pc browser. you need to login on your mobile to use whatsapp web on pc.

How to use Whatsapp web and full information about whatsapp web?

Friends if you want to use whatsapp web then just follow below-given steps to use whatsapp web on pc.


  • first of all, go to whatsapp web from here 
  • Now a website will open with showing QR code like the below-given screenshot.


  • Now go to your Android mobile whatsapp 
  • Click on setting on top right corner three dots.
  • then select whatsapp web and a scanner will be open then simply scan your QR code showing on your pc screen like a given screenshot.


  • In Iphones same steps as given screenshot


That's it, friends, now your all whatsapp chat will be opened on your desktop or laptop. Now enjoy WhatsApp on your PC.

Some related questions and answers:-

Q1. how to add status in whatsapp web /how to upload status in whatsapp web?
Ans:- Whatsapp still not allowed to add status on whatsapp web. we can only check the status of our contacts on whatsapp web.

Q2. How to find whatsapp web download location?
Ans:-  Whatsapp web will be used on your PC browser so if you download any file from whatsapp web then it will save on your computer download folder where your browser all downloaded files will be saved.

Q3. whatsapp web is currently active showing on mobile? or how to logout whatsapp web from all devices?
Ans:- whatsapp web is currently active if you log in your whatsapp web on your pc or any other pc. so if you want to remove whatsapp web is currently active then just click on WhatsApp setting then whatsapp web and here you find the option to logout from your device simply click on that.

Q4.how to go to next line in whatsapp web?
Ans:- By scrolling your mouse scroller or by up and down arrows button with your keybord.

Q5.clone whatsapp apk/ whatsapp web apk
Ans:- IF you want to download clone whatsapp apk then click here clone whatsapp apk is used to use WhatsApp web on your mobile. you will see same window as pc on clone whatsapp apk
and if you want to download whatsapp web apk then click here

Q6 how to download pdf from whatsapp web/ how to download audio from whatsapp web/how to download video from whatsapp web?
Ans: If you want to download audio from whatsapp web or video from whatsapp web then simply click on that file which you want to download and the same for download pdf in whatsapp web.

Q7. how to send audio in whatsapp web?
Ans:- Simply click on the attachment icon and select your audio from pc then send it. you are not able to record audio in WhatsApp web to send audio directly.

Q8. how to logout from whatsapp web in android/how to disconnect whatsapp web?
just click on WhatsApp setting then whatsapp web and here you find the option to logout from your device simply click on that.

Q9. how to create a broadcast list in whatsapp web/broadcast list on whatsapp web?
Ans: you need to create broadcast list on your mobile WhatsApp web doesn't allow to create a broadcast list.

Q10.download whatsapp for pc windows 7 without bluestacks?Ans:- simply go to https://www.whatsapp.com/download and download for your pc.

Q11.whatsapp web not working on chrome/web whatsapp not working?

Q12.how to use whatsapp on pc without bluestacks and youwave?Ans:- simply go to https://www.whatsapp.com/download and download for your pc.

Q13. www.whatsappweb.com in jio phone?Ans:- not available for jio phone soon WhatsApp web will work on jiophone

Q14.how to use one whatsapp account on two phones without whatsapp web /how to use one whatsapp account on two phones?
Ans:- Whatsapp doesn't allow to use two WhatsApp on a single mobile number.

Q15.web whatsapp qr code not loading?Ans:- check your internet connection is ok or not.

Q16.how to use whatsapp on pc without phone?Ans:- simply go to https://www.whatsapp.com/download and download for your pc.

Q17.how to use whatsapp on pc without qr code?Ans:- simply go to https://www.whatsapp.com/download and download for your pc.

Q18.how long does whatsapp web stay logged in?
Ans:- till you minimize the windows or shut down the pc and even their option also to stay logging in this device then this will not sign out.

Q19.how do i check my whatsapp web login history/?Ans:-just click on WhatsApp setting then whatsapp web and here you find the list of logged-in devices.

Q20.whatsapp video call on laptop/whatsapp web video call/how to video call on whatsapp web?Ans:- Whatsapp web does not allow to video call on pc maybe soon they allow video calls on pc.

No comments:

Post a Comment

Post Your Comments